18 - годишен шофьор на лек автомобил в болница след ПТП на бул. "Христо Ботев"

18-годишният шофьор, забил се в тролейбусен стълб: Засече ме черен Мерцедес

18-годишен водач катастрофира тази сутрин на бул.“Христо Ботев“ в Русе. Младежът се заби с лек автомобил „Фиат Диабло“ в стълб от тролейбусната мрежа. Причините за произшествието се изясняват.

По-късно в социалната мрежа катастрофиралият водач написа, че лек автомобил го е засякъл, което е довело до пътния инцидент. Пострадалият е настанен в болницата със счупена капачка и натъртени ребра. 

„Така понеже вие не сте хора като гледам няма те си личен живот че само ръсите излишни глупости аз карах колата спусках се и изведнъж мульо с черен Мерцедес ми реже пътя два пъти без да се огледа с мръсна газ излезе от завоя бях близо до него и нямаше какво да направя не можах да спра и се забих в стълба понеже видях че в колата са бая хора и да не пострадат и сега аз съм със чупена капачка и натъртени ребра несъобразена скорост друг път отвлякъл съм си вниманието друг път. Не знам човека де е отишъл избягал ли е остана ли не знам. А това че пия и пуша нито пия нито пуша тестовете го доказаха това. Докато сте такъв народ няма да се оправи тая държава знаете само да ръсите и обсъждате хората ами ако това е вашето  дете или ваш близък и някой да говори така за него нито знаете какво е станало нито нищо ама е лесно да се ръсят глупости замислете се малко айде хейтете колкото искате сега“.

Сподели: