Поведи промяната в Русе

2 фондации започват “Поведи промяната в Русе”

На 12 декември фондация Заедно в час и фондация Еконт организират събитие в Русе, за да поставят начало на диалог сред жителите на града за положителна образователна и обществена промяна. Затова и социалното събитие в Русе този месец се нарича “Поведи промяната в Русе”. Срещата ще се състои на 12 декември от 19:00ч. в Регионална библиотека „Любен Каравелов“.

На събитието ще бъдат представени истории на хора, които ще споделят своя опит в постигане на целите си и своите рецепти за реализация. Ще чуем и идеите за промяна от жителите на Русе, както и реални възможности за подобряване на най-важната предпоставка за успешно развитие на обществото в България – образованието.

Основната мисия на фондация Заедно в час, създадена по инициатива и с финансовата подкрепа на фондация “Америка за България”, е свързана с подобряване на достъпа до качествено образование на децата, независимо от това кое училище посещават, в кое населено място живеят и какви са финансовите възможности на родителите им. Защото именно от децата започва и промяната на цялото ни общество. Ако искаме да променим него, трябва да променим и житейската траектория на учениците.

Заповядайте на събитието на 12 декември като се регистрирате безплатно на: http://bit.ly/2nfHqJ9. А ако припознаете себе си и като социално активния човек, търсен от фондацията, кандидатствайте на www.zaednovchas.bg до 20 януари.

Сподели: