20 бъдещи и настоящи майки се включиха днес в Училището за родители на Акушеро-гинекологичен комплекс към УМБАЛ Канев АД

Днес на поредната лекция на Училището за родители на Акушеро-гинекологичен комплекс към УМБАЛ Канев АД присъстваха 20 бъдещи и настоящи мами.
Те се запознаха с продуктите на Uriage, които ни гостуваха за първи път. Медицинският представител на фирмата нагледно демонстрира ползите от продуктите и обясни важни моменти при използването на козметика при майката и новороденото.
Д-р Нели Узунова, акушер-гинеколог в АГ комплекса на болницата разказа на бъдещите и вече кърмещите майки за подготовката, предимствата и позите за кърмене.
Д-р Лилия Георгиева, неонатолог в отделение Неонатология на АГ комплекса, разказа на бъдещите мами за първите грижи за новороденото бебе и на какви основни моменти трябва да обръщат внимание.
След това всички присъстващи мами се срещнаха с акушерки от структура Родилно, с които обсъдиха своите притеснения и на които зададоха въпросите си. Именно те са хората, които ще бъдат до майката при раждането и точно затова е важно да могат да разчитат на тяхната компетентност и да си имат взаимно доверие.

Благодарим на всички, които днес присъстваха на Училището за родители!
Оставаме на разположение за Вашите въпроси и предложения за подобряване на формата Училище за родители!

Сподели:

Още новини от деня