20 Super Hot стратегия – Какви стратегии могат да се прилагат при тази казино игра?

Повече за играта 20 Super Hot

Създател на тази игра е българската компания EGT или Euro Games Technology. Тя е ротативка, която следва традицията на първите подобни машини и нейните основни символи са плодове. Както показва и името и, тя е с 20 печеливши линии. Ако не сте играли до този момент на слот игри, броят на печелившите линии означава възможните комбинации от символи, които ви носят печалба. В това отношение има различни видове ротативки, като се предлагат такива с между 5, 10, 15, 20, 25, 40, 50 и повече от 100 линии. Най-играните в казината в цял свят обаче са игрите именно с 20 и 40 линии, защото се смята, че представят най-добър баланс между залог и опции за печалба. Те са и по-интересни от ротативките с по-малко печеливши линии, защото имат и различни бонуси и допълнителни функции.

Какви са бонусите и джакпота в играта 20 Super Hot?

Плодовите символи в играта имат различни стойности, които можете да откриете в съответното помощно меню. Два са специалните символи, които ви осигуряват допълнителни печалби и бонуси. Единият е т.нар. скатер символ, който при подреждане на 5 такива символи, ви носи и най-високата стойност в играта. Другият специален символ е червената седмица, която замества всички останали символи в печелившите комбинации, с изключение на скатер символа. Сама по себе си тя също има определени стойности при подреждане на комбинации с нея, които въобще не са за подценяване.

Важен бонус в играта е възможността за удвояване на натрупаната печалба. За да активирате тази опция обаче, трябва печалбата ви да не е по-голяма от изискваната в играта. В това отношение е важно да имате и разумна 20 super hot стратегия, която ще опишем по-подробно в следващите редове.

Джакпотът в тази игра е особено интересен, защото той е прогресивен. Това означава, че с малко повече късмет можете да спечелите наистина много пари, които са се натрупали във времето. Той има няколко нива.

Какви стратегии са подходящи за тази игра?

Ако очаквате някой да ви посочи стратегия как да спечелите джакпота, то такава няма. Тази игра се основава изцяло на случайността. Но можете да приложите различни стратегии, които да ви помогнат да спечелите от печелившите линии.

На първо място съветите на експертите в тази игра са да се започне с по-ниски залози. Вдигането на залога не трябва да става бързо, а постепенно, след като проверите т.нар. волатилност на играта или колко често всъщност се стига до печалби.

Ако успеете да спечелите по-голяма печалба, по-добре не я залагайте отново в играта.

Друг разумен довод е да използвате внимателно функцията за удвояване в играта. Тя има смисъл при по-малки суми. Ако сте стигнали по-високи печалби, можете да ги изгубите, ако не сполучите в отгатването на цветана картата на екрана. Ако нямате опит с тази игра, можете да опознаете правилата и и да изпробвате късмета си на безплатната и версия. Така ще ви е по-лесно, когато играете срещу паричен залог. Освен това можете да си изработите и своя собствена стратегия и да допълните чрез прекия си опит съветите, описани тук.

Сподели: