218 тенисисти участваха в обединената "Андро лига" по тенис на маса в Русе

218 тенисисти участваха в обединената „Андро лига“ по тенис на маса в Русе

Време за прочитане: < 1 мин.

С голям успех завърши и 7-мия кръг от най-голямата верига турнири за любители в България – ОБЕДИНЕНА “АНДРО ЛИГА”. Поредното издание на турнира отново предложи силни спортни емоции и разгорещени битки на тенис масите в една приятелска атмосфера на феърплей и спортсменство. Нека да припомним, че единственият по рода си турнир по тенис на маса в България се провежда редовно в четири големи български града: Русе (СКТМ „Дунав“), София (SKY TT „Академия Габровски”), Пловдив (СКТМ „Стоянстрой“), и Варна (СКТМ „Комфорт“).

Сега, след като 7-мия кръг е вече факт, е и идеалния момент да предложим малко интересна статистика, която безспорно да покаже защо ОБЕДИНЕНА “АНДРО ЛИГА” се наложи като най-големия и най-престижния турнир по тенис на маса за любители в България.

• В СОФИЯ са взели участие 193 състезатели, като са раздадени ваучери за продукти на ANDRO и JOOLA на обща стойност 1 355,00 лв.

• В ПЛОВДИВ са премерили сили 273 състезатели, като общата стойност на раздадените ваучери за продукти на ANDRO и JOOLA е 1 227,00 лв.

• В РУСЕ са участвали 218 тенисисти, като общата стойност на раздадените ваучери за продукти на ANDRO и JOOLA е 1 108,00 лв.

• ВЪВ ВАРНА са играли 285 любители на тенис на маса, като общата стойност на раздадените ваучери за продукти на ANDRO и JOOLA е 2 149,00 лв.

Организаторите на ОБЕДИНЕНА “АНДРО ЛИГА” отново биха искали да изкажат своята голяма благодарност към всички участници и партньори, които направиха възможни тези 7 вълнуващи издания на турнира по тенис на маса за любители.

С пожелания за едно незабравимо лято, през което да презаредите тенис батериите си за още много пламенни сблъсъци през следващите издания на АНДРО Лигата.

Очакваме ви с нетърпение в следващите кръгове на турнирите, а дотогава – останете здрави и се усмихвайте по-често!

Сподели:

Още новини от деня