27 души бяха прегледани до момента от специалистите от Клиниката по ортопедия и травматология на Университетска болница "Канев"

27 души бяха прегледани до момента от специалистите от Клиниката по ортопедия и травматология на Университетска болница „Канев“

27 души бяха прегледани до момента от специалистите от Клиниката по ортопедия и травматология на Университетска болница „Канев“. Прегледите са част от кампанията на болницата, насочена към хора с артрозни изменения в тазобедрена и колянна става. Прегледите ще продължат и утре. След приключване на кампанията, ще бъдат изтеглени имената на трима пациенти, които са се възползвали от прегледите, които ще получат безплатна колянна и тазобедрена протеза от най-висок клас. В инициативата се включват и студентите по кинезитерапия от Русенския университет, които ще извършват рехабилитация на оперираните пациенти в рамките на един месец.

ТЕГЛЕНЕТО НА ИМЕНАТА ЩЕ СТАНЕ В ПРИСЪСТВИЕТО НА ЮРИСТА НА БОЛНИЦАТА И НА МЕДИИ.

Партньори на инициативата са фирмите: JS Evro; ФАРКОЛ; Zimmer Biomet; Nobel Pharma; Doppel Herz; Hartman; Айф Фарма и Sandoz.

Сподели: