пожарна-русе-декември-2023

3 сигнала за произшествия са посетили служителите на Регионална дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ – Русе през изминалото денонощие

3 сигнала за произшествия са посетили служителите на Регионална дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ – Русе през изминалото денонощие.

В 10:37 часа екип на пожарната в Две могили е изпратен на сигнал за запалени сухи треви в с. Помен. При отиване на място е изяснено, че са запалени отпадъци, вероятно от изхвърлена жар от печка на твърдо гориво. Горенето е ликвидирано на площ около 2 кв.м. без щети.

В 17:30 часа екип на Първа РСПБЗН е посетил адрес на ул. Мальовица в Русе, където е загасено запалване в метален контейнер за смет.

Тази сутрин, за времето от 05:54 до 06:35 ч., служители от Първа РСПБЗН са реагирали на сигнал за задимяване в сграда на фирма на адрес на бул. Трети март в Русе. На място е изяснено, че задимяването е от котелното помещение, вследствие на техническа неизправност на котела. Няма пострадали и нанесени щети.

Сподели: