4 желания ще изпълни ОМД - Русе след отваряне на специалната кутия за Коледа

4 желания ще изпълни ОМД – Русе след отваряне на специалната кутия за Коледа

На 20 декември В Общински младежки дом – Русе бе отворена кутията на желанията, която направиха там с намерението да изпълнят няколко желания, които подкрепят мечти, личностно развитие или благородна цел. Тази инициатива е също първа по рода си в историята на Младежки дом. Направена е точно преди Коледа, тъй като всички казват , че тогава се случват чудеса и ОМД иска да е част от прекрасната Коледа на 2021 година.

Екипът се постара да сбъдне четири изпълними и различни в предназначението си желания!

Получени бяха много и различни желания, повечето напълно уместни и необходими, имаше и неосъществими за ОМД или по –трудни за изпълнение, а трети бяха намерени за неподходящи. Екипът се спря се на желанията на Катерина, Виктор, Ивет и Теодор!

Най-много впечатли желанието на Катерина, която не пожела нищо за себе си, а помоли за храна, с която да нахрани бездомните и студуващи животни навън-котета, кучета, птици, написа ни, че това е нейното най-голямо желание за Коледа!

Кате, заповядай при нас, храната е тук и можеш да я вземеш!

Ще изпълним желанието на Ивет, която пее и се изявява на сцена и пожела микрофон за да репетира у дома! Ивет заповядай при нас, избрахме за теб малка караоке система и се надяваме да ти свърши добра работа!

Виктор си е пожелал два билета за ледената пързалка, за да отиде там с братчето си преди Коледа!

А Теодор помоли за слушалки, които му трябват често за обучението в училище! Заповядай при нас Тео!

Можете да заповядате лично в Младежки дом, за да изпълним вашите желания днес до 15.30часа, утре до 13 часа, както и на 29 и 30 декември до 17.00 часа в сградата на Общински Младежки Дом –Русе, ул. „Райко Даскалов“ 2А, етаж трети.

Екипът на Младежки дом изказва искрена благодарност към децата и младежите на театрално студио „Маска“, които така сърцато се включиха в заснемането на видеоклип , който да популяризира тази инициатива! Младежки дом не остава безразличен и има специална изненада за тях!

Сподели: