Добромир Добрев помощи

4000 евро дари анонимен за лечението на 24 – годишия Добромир Добрев

Анонимен дарител е оставил плик с 4000 евро на благотворителния базар, организиран за лечението на 24-годишния Добромир Добрев от  град Сливо поле. Дарителят е оставил писмо, в което призова младия мъж с остра лимфобластна левкемия да се моли с вяра в сърцето си за своето спасение.

Добромир Добрев се бори с тежката болест от 2015г. След  няколко курса на химиотерапия и успешна трансплантация на стволови клетки през 2016, в началото на 2018 се появяват остри болки в  областта на кръста и става ясно, че има данни за рецидив.

Медицински център в Турция  дава надежда състоянието му да се подобри, но за това е необходима сума от над 100 000 лева, което е непосилно за семейството. В подкрепа на Добри е организиран  и онлайн  благотворителен базар, а  всички съпричастни могат да дарят чрез дарителска сметка в Райфайзен банк (освободена от всякакви комисиони за вноски на каса, в който и да е офис в страната или чрез онлайн превод): IBAN: BG68RZBB91551010772410 BIC: RZBBBGSF Титуляр: ДОБРОМИР ВАЛЕНТИНОВ ДОБРЕВ Средства могат да се дарят и чрез PayPal или чрез HelpKarma

Сподели:

Още новини от деня