42 разговора с тати отново в библиотеката

42 разговора с тати отново в библиотеката

На 29 април в 11 часа в зала „Заседателна“ на Регионална библиотека „Любен Каравелов“ – Русе Александър Димитров кани всички любители и стопани на кучета (а защо не и на котки, хамстери, морски свинчета, папагали, игуани и пр.), за да сподели за втори път „42 разговора с тати“ на Джеси (кучето Джесика Димитрова).

Една необичайна книга, защото авторите на книгата са човек и … куче. Необичайна книга с необичайно заглавие – „42 разговора с тати за нещата от Живота, Вселената и Всичко Останало“.
Както самият автор (тати) я определя: „Весела, жизнерадостна и изключително разтоварваща книжка! Верен приятел в студените зимни вечери на чаша червено вино! И в летните на бяло, разбира се… Позабавлявайте се с увлекателните истории на любознателната, сладкодумна и понякога леко досадна Джесика! Приятно пътешестване в нейния усмихнат и безгрижен свят, изпълнен с уют, топлота и много, много любов!“

Александър Димитров е роден на 1 февруари 1965 г. в Русе, зодия Водолей. Завършва Руската гимназия и предучилищна педагогика във ВТУ „ Св. св. Кирил и Методий“. Работи като учител в детска градина, брокер на недвижимо имущество, в момента има магазин за храни за животни. Автор на стихосбирката „Почти неземно чудо“. „42 разговора с тати“ е първата му книга с проза.
Тази книжка вече мина своята презентация през март 2020 г. в библиотеката пред близки и приятели на авторите.

На 29 април Александър Димитров отново ще я представи, този път пред читателите. Заповядайте – 11:00 ч., зала „Заседателна“! Ще бъде весело!

Сподели: