43-тият джаз фестивал ще се проведе на 15, 16 и 17 ноември в Доходното здание

43-тият джаз фестивал ще се проведе на 15, 16 и 17 ноември в Доходното здание

43-тият джаз фестивал ще се проведе на 15, 16 и 17 ноември в Доходното здание.

„Отново е време за есенни емоции и за джаз! Щастлив съм, в уюта на късната есен, да ви поканя да изживеем заедно празниците на джаза в трите вечери на 43-тия Джаз фестивал Русе 2018, да се насладим на 7 прекрасни формации, представящи музиканти от България, Франция, Германия, Италия и Литва. Всички те ще бъдат в Русе заради вас – публиката, която обича джаз, която обича провокацията на тази музика, която обича предизвикателствата към въображението.

Във време, в което ежедневието ни поднася богата палитра негативизъм, стрес и агресия, намирам за изключително важно да се противопоставим с приятелство, споделени вечери и преживявания, които ще ни отведат далеч към вътрешния ни свят, където, вярвам, всеки носи спокойствие, вяра, смелост и любов. Чувства, за които говорим понякога, но колко често усещаме, проявяваме и споделяме? Каня ви, да споделите с нас и със своите приятели 3 вечери с много музика, усмивки и забавление, да отстъпите крачка в страни от ритъма на работния ден и да си подарите един друг свят – този на джаза.

Обещавам ви, че на 15, 16 и 17 ноември на сцената на Доходно здание ще бъдат изключителни музиканти. Вярвам, че всички те ще ви помогнат да се почувствате по- щастливи и искрено се надявам, че това ще направи всички нас по-добри“, казва на страницата на фондация „Петър Петров – Парчето“ синът му – Борис Петров.

Сподели: