7 русенски депутати влизат в 10 комисии в Народното събрание

7 русенски депутати влизат в 10 комисии в Народното събрание.

Зам.-председателски места заемат Рена Стефанова от „Продължаваме промяната“ в Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред; Ализан Яхова от ДПС в Комисията по земеделието, храните и горите, и проф. Михаил Илиев от ГЕРБ-СДС в Комисията по електронно управление и информационни технологии. Ализан Яхова е член и на Комисията по въпросите за Европейския съюз, а Рена Стефанова – в Комисия по превенция и противодействие на корупцията. Проф. Илиев пък участва и в Комисията по образованието и науката.

Крум Зарков от „БСП за България“ участва в две комисии  – по конституционни и правни въпроси, и по вътрешна сигурност и обществен ред, където е и Калин Иванов от „Продължаваме промяната“. Иванов е още и в Комисията по транспорт и съобщения.

Светлин Стоянов от „Има такъв народ“ също е член на две комисии –  Комисията по отбрана и Комисията за контрол над службите за сигурност, прилагането и използването на специалните разузнавателни средства и достъпа до данните по Закона за електронните съобщения. В същата комисия влиза и депутатът от ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова.

Сподели: