Agile и Scrum като начин на мислене в културен център ВН

За да бъде успешна една компания в днешно време, тя трябва да използва гъвкави методологии за управление. Те са необходими поради динамиката на бизнеса, пазара и технологиите, които се променят през няколко години. Agile и Scrum като начин на мислене ни дават възможност да се фокусираме не само върху бързото доставяне на продукт, а и върху високото му качество. Agile и Скръм представляват набор от практики, методи и действия, с които можем да направим работата си по-приятна и видима за останалите около нас.

Ще започнем презентацията с въведение за основната идея, ролите и целите, след което гостът ни ще даде примери за добри практики и стратегии за справяне с “тесни места” от реални проекти. За лектора: Ивайло Иванов е сертифициран проектен мениджър с над 10 години опит във воденето на проекти и програми за разработване на софтуер и услуги. Управлявал е 20+ разнообразни и сложни международни проекти и програми – от проекти с чистa IT насоченост до посредничество в проекти от висок клас, целящи създаването на маркетингови и онлайн стратегии за 8 оператора в телекомуникационна група.

За да чуете повече за гъвкавите методологии като начин на мислене и как те се прилагат в бизнес и в живота ни – заповядайте в 11,30 ч. на 28 май, неделя, в културен център BH (ул. Добруджа 4). Вход свободен.

Сподели:

Още новини от деня