bet365

Bet365 ще ви позволи да „впрегнете“ любимите си коне в един състезателен отбор

Конните надбягвания са един от най-благородните спортове, в които човек може да участва. Единственият проблем е, че налагането на този спорт изисква сериозни инвестиции и по тази причина трудно бихме открили действащи хиподруми в България.

Почитателите на тази дисциплина отдавна са намерили решение при букмейкърите, които с удоволствие поддържат сериозна секция с разнообразни конни спортове. Без съмнение някои от най-атрактивните състезания идват под формата на конни надбягвани и така наречените тротинг състезания.

В първите можем да видим впечатляващи жребци, които демонстрират пълната красота на конете. Расовите животни обикновено се търгуват на стойността на един суперавтомобил и за разлика от него, определено демонстрират естетическа красота, която трудно бихме открили другаде. Не случайно този спорт е известен в САЩ, Канада, Япония и някои европейски страни. Що се отнася до тротинга, това е интересен спорт, в който животното трябва да се движи по определен начин, докато тегли двуколка, в която стои пилотът.

Идеята на този спорт е, че красотата на един кон е в определен вид движение. Две от копитата трябва да стоят на земята във всеки един момент. Не се развиват много високи скорости, но според създателите на този спорт, това е движението, в което конят демонстрира сериозно своята физическа сила и същевременно трябва да спазва правилно темпо. В случай, че се чудите къде може да откриете тези спортни предложения, трябва задължително онлайн букмейкърите.

В онлайн платформата на bet365 ще открием специално разработена секция за почитателите на този спорт. Освен възможност за поставяне на залози, всеки истински почитател може да открие, че за този спорт е създадена специална опция за пряко предаване, но и нещо още по-важно – създаването на картотека с любимите коне. Нека разгледаме това приложение по следния начин:

За да притежавате състезателен отбор ще трябва да разполагате с шест цифрени суми, екип за обслужването на животните, както и хиподрум за провеждането на тренировки, доверен ветеринар и свободен ресурс за правилната храна. В тази секция може да спестите тези разходи и просто да създадете своя любим отбор от състезатели.

Да кажем, че попаднете на впечатляващи състезатели, които демонстрират завидни качества на пистата, редно е да запомните имената им или да се запознаете със състезателната им програма. Вече не е необходимо да помните имената, а трябва да знаете, че при наличието на толкова много участници, все пак конните надбягвания може да са кратки, но обикновено на пистата пристигат огромен брой участници.

Вместо шансът да попаднете втори път случайно, букмейкърът е разработил още една секция с името „Моите коне“. Там може да поставите всички избрани играчи, които са направили впечатление. За всяко следващо тяхно участие може да получавате известия преди надбягването, а за всяко изминало ще имате добре разработена статистика, където ясно и точно да следите състезателната формула.

Нека не забравяме, че конните надбягвания са и добра платформа за поставянето на залози, а с тази опция можем автоматично да направим своята прогноза и така да не пропуснем възможността за печалби. Важно е да отбележим, че играчите използващи мобилни устройства могат да се възползват от тази опция и по всяко време да следят участията на своя отбор. А и нека не забравяме, че някои от най-сериозните и впечатляващи печалби идват именно от тази спортна дисциплина, да не говорим за легендите в този спорт.  Единственият разход, описахме в горните редове какви са за собствениците на състезателни коне, се изразява евентуално в няколкото процента батерия, които може да изгубите. От друга страна победите бързо ще го превърнат в приход. Създайте своя мечтан отбор, сега е по-лесно от всякога.

Сподели: