Black Friday вече е Black Week! Намаленията ви очакват в Mall Rousse!

Black Friday вече е Black Week! Намаленията ви очакват в Mall Rousse!

Сезонът на намаленията вече започна. Този петък, 27 ноември 2020 г., Mall Rousse отново ще е мястото с най-атрактивни отстъпки.

Време е за Black Friday и той стартира още от началото на седмицата, за да имате време да се възползвате от специалните предложения в търговския център.

Сега е моментът да се подготвите за зимния сезон и предстоящите празници с бижу, стилни обувки, козметика или нова дреха – изборът е голям. Не забравяйте и най-малките – за тях ще откриете неустоими оферти за дрехи, аксесоари и играчки.

Добавете в списъка си техника, книги, декорация, аксесоари за дома и не пропускайте да напазарувате продуктите, необходими за кулинарните изкушения, които приготвяте.

Броени дни остават до старта на големия шопинг!

Всичко, от което се нуждаете ще откриете на 27 ноември, петък, в Mall Rousse – къде другаде! Очакваме ви!

За да бъде пазаруването Ви приятно и безопасно, Mall Rousse ще функционира при повишена грижа за здравето на пребиваващите в търговския център, при спазване на всички задължителни противоепидемични мерки. Създадена е подходяща организация за безопасно придвижване, извършва се регулярна засилена дезинфекция и мониторинг за спазване на правилата.

Нека се пазим взаимно:

  • Поставяйте правилно и носете своята маска на територията на търговския център;
  • Дезинфекцирайте ръцете си;
  • Спазвайте социална дистанция;
  • Останете си вкъщи ако не се чувствате добре.

Бъдете здрави!

Black Friday вече е Black Week! Намаленията ви очакват в Mall Rousse!
Сподели: