Enterprise Europe Network към БЦПМСП – Русе кани туристически фирми за двустранни бизнес срещи Meet and Match @ ITB 2018

Enterprise Europe Network към Бизнес Центъра за подпомагане на малки и средни предприятия – Русе кани фирми и организации от туристическия сектор да участват в международни двустранни бизнес срещи Meet and Match @ ITB 2018, които ще се проведат по време на ITB 7-9 март 2018 в Германия.
Организатор на б2б срещите е Enterprise Europe Network Berlin-Brandenburg, а Enterprise Europe Network – Русе е партньор на събитието. То предлага бърз и ефективен начин да откриете потенциални бизнес партньори в предварително уговорени персонални срещи.

Основните теми тази година са:

  • Здравен, медицински и спа туризъм;
  • Дигитални решения за туристическия сектор;
  • Развлекателен и бизнес туризъм.

Регистрацията за участие се извършва онлайн на https://itb2018.b2match.io/ до 28.02.2018. Заявки за срещи може да се изпращат и получават от 01.02.2018. В деня преди събитието всеки участник получава своя индивидуален график за срещи. Регистрацията и участието в срещите не се заплащат!

Enterprise Europe Network – Русе е на ваше разположение ако имате нужда от помощ при регистрация или допълнителна информация.

За контакти и въпроси
Enterprise Europe Network – Русе, България
Лице за контакт: Екатерина Йорданова
тел: +359 82 821472
мейл: e.yordanova@smebg.net
enterprise-europe-network@smebg.net

Сподели:

Още новини от деня