Enterprise Europe Network – Русе организира Виртуално брокерско събитие Creativity and Gaming 2020

Enterprise Europe Network – Русе организира Виртуално брокерско събитие Creativity and Gaming 2020

Време за прочитане: < 1 мин.

Enterprise Europe Network – Русе към Бизнес център за подпомагане на малки и средни предприятия – Русе кани фирми на Виртуално брокерско събитие Creativity and Gaming 2020, което ще се проведе на 10 ноември 2020.

Това виртуално брокерско събитие е посветено на гейм индустрията, където компаниите за игри, индивидуални дизайнери, разработчици и специалисти в областта на ИТ/3D на свободна практика ще имат възможност да представят своите продукти и идеи и да търсят партньори за сътрудничество за бъдещи проекти.

Enterprise Europe Network предлага на професионалистите уникален и ефективен начин да ускорят развитието и интернационализацията своя бизнес чрез виртуални срещи.

Фирми, университети, доставчици на свързани с игри услуги, разработчици, занимаващи се с творчески дигитални дейности, графичен дизайн, разработване на герои, програмиране и разработка на игри, 3D анимация, рисуване, разработка на софтуер и др., желаещи да получат достъп до нови пазари, да разширяват своята технологична база, маркетинг и други свързани теми, са поканени да се присъединят към Брокерското събитие Creativity and Gaming 2020 и да участват в предварително уговорени двустранни срещи.

Срещите ще се проведат на 10 ноември 2020 чрез софтуерната платформа за онлайн бизнес срещи:

https://creativity-and-gaming-2020.b2match.io/

  • Събитието е безплатно, но изисква регистрация.
  • Посочете в Settings за свой support office: Business Support Centre for Small and Medium Enterprises – Ruse;
  • Регистрацията е отворена до 5 ноември 2020.
  • Заявяването на B2B (бизнес-към-бизнес) срещи е възможно до 9 ноември 2020.
  • Работен език на срещите е английски.
Сподели:

Още новини от деня