откриване jysk русе

JYSK България откри своя първи магазин в Русе и седми само за втората половина на 2018 г.

JYSK България отвори врати на своя първи магазин и в град Русе. За по-малко от 6 месеца веригата откри общо 7 свои обекта, като последните 3 от тях бяха в Северна България – Русе, Монтана и Видин. Новооткритият JYSK в „Града на свободния дух“ се намира на бул. „Липник“ 113 А и е 25-ят магазин на веригата в у нас.

JYSK България продължава успешно да следва плановете сиза развитие в страната, които обяви в началото на лятото, когато от мениджмънта на компанията заявиха, че до края на 2019 г. се планира почти двойно увеличаване на обектите у нас (тогава все още 18), както и официалното откриване на логистичния център в Божурище, планирано за първата половина на следващата година.

В първите 4 дни на откриването в Русе, традиционно, ще има специални подаръци за всеки първи 100 клиента на JYSK Русе, направили покупка на стойност минимум 20 лв. – възглавници (четвъртък), одеяла (петък), рамки за снимки (събота) и коледни елфи (неделя).

„За нас това е един своеобразен юбилей, предвид 25-ят обект, който откриваме в България. Радваме се, че успяхме да го направим точно преди Коледа, за да добавим от нашето hygge към празничното настроение на русенци. Надявам се, че вдъхновим жителите на града и с нашите предложения за подарък по повод предстоящите празници.”, сподели Ираида Паюк, маркетинг мениджър на JYSK за България и Румъния.

“Празничното настроение днес за русенци със сигурност носи и малко скандинавски привкус. Щастлив съм, че 25-ят магазин на JYSK е именно в Русе, който определено е един от основните градове в региона, допринасящи за общото икономическо развитие на Северна България. Сигурен съм, че това ще и още един повод да посрещнем в града и жителите на близките градове от северната ни съседка Румъния. Служителите на магазина ни в Русе са готови да посрещнат своите посетители с усмивка и готовност да съдействат за най-добрия избор на матраци, завивки, мебели и декорация за дома, както и да информират любителите на скандинавския дизайн за най-актуалните празнични намаления в JYSK“, каза по повод новия магазин Иво Карачоров, регионален управител на JYSKБългария.

Веригата магазини планира откриването на още поне 5 магазина през 2019 г. в България.

JYSK е международна верига от магазини със скандинавски корени, която предлага всичко за дома. Датската верига е сред най-големите търговци на мебели и декорации за дома в Европа. JYSK отваря средно по повече от два нови магазина всяка седмица.

Първият магазин е отворен в Дания, на 2 април1979 г. Днес JYSK има над 2500 магазина и 25 000 служители в 50 държави. В Германия и Австрия магазините се наричат Dänisches Bettenlager, а в останалата част на света – JYSK.

JYSK е собственост на датския търговец Ларс Ларсен, който притежава известен брой компании с общ годишен оборот за финансовата 2016/2017 година (финансовата година за JYSK приключва в края на Q3, през месец септември) от 3,35 млрд. евро и печалба преди облагане в размер на 444 млн. евро.

В България JYSK стъпва на пазара през 2005 г., като отваря първия си обект в страната в Пловдив. До днес,веригата магазини има 25 обекта в 17 български града, с общо над 300 служителя.

Логистичният център на JYSK България се намира в държавен индустриален парк в Божурище. Това е и четвъртата за датската компания подобна база в света.

Сподели: