Четвъртокласници от ОУ "Иван Вазов" - Русе подариха усмивки на първокласници

LightSource Charity ще подарят на ОУ „Иван Вазов“ – Русе интериорния дизайн и фототапетите за декорация на стаите

“След теб потомство иде цяло – какво ще да му завещайш?”
Иван Вазов

Нашето училище е със сто и петдесет годишни традиции. Тук се учим от опита и мъдростта на поколенията преди нас, но и се стремим да се развиваме и модернизираме процеса на обучение. Иновациите в образованието изискват и осъвременяване визията на училището.

Скъпи ученици, родители и приятели на ОУ „Иван Вазов“ – гр. Русе,

Щастливи сме да Ви уведомим, че в нашето училище стартира проектът „Обичам моето училище” в партньорство с LightSource Charity – благотворителната организация, основана от Артър Спърлинг и неговата съпруга г-жа Албена Спърлинг. Заедно с тях си поставихме за цел да направим училището ни по-привлекателно, цветно, уютно и иновативно.

Позитивни и мотивиращи мисли, красиви фототапети и греещи цветове ще променят атмосферата в нашето училище.
LightSource Charity ще ни подарят интериорния дизайн и фототапетите за декорация на стаите, а средствата за ремонтните дейности, които предстоят в училище, ще осигурим с благотворителни дейности. Очакваме съдействието на родители, учители и ученици да се включат в тази прекрасна инициатива. Проектът залага на доброволчеството, екипната работа и добротворчеството.

Проектът “Аз обичам моето училище” ни дава невероятни възможности да направим средата за нашите ученици още по- позитивна, въздействаща и стимулираща за много успехи и постижения.

Надяваме се, че на финала всички заедно ще се поздравим с една различна и иновативна среда в ОУ „Иван Вазов“ – гр. Русе и ще кажем: „Обичам моето училище!“

НАШИЯТ ПАРТНЬОР!

https://lightsourcecharity.org/bg/
LightSource Charity

Сподели: