One Love Tour в Русе днес

One Love Tour в Русе днес

One Love Tour продължава да изненадва гостите си на фестивала. Тази година, участват изпълнители на различни стилове музика от България и Македония. Специален гост на вечерния концерт в гр. Русе, на 8 септемви, ще бъде легендата на македонската музика, виртуозният китарист Влатко Стефановски. Той ще представи балкански фолклор, блус, рок, джаз и най- новото от репертоара си, пред русенската публика на площад „Свобода“.

Звукът на неговата китара завладява балканите още в края на 70-те години. Талантът му създава магия, събира светове – Изток и Запад, фолклор и рок, Европа и Балканите. Влатко Стефановски е един от най-известните музиканти със своята уникална техника и звукоизвличане. Композитор и фюжън музикант, създал свой собствен стил. Във видео-призива, към феновете на One Love Tour, той им обещава една незабравима вечер.

Гостите на вечерния концерт от фестивала, ще се насладят на изпълненията на музиканти от двете държави: „Ъпсурт“, „Оратница“, „Слаткаристика“, Стефан Вълдобрев и „Обичайните заподозрени“, Влатко Стефановски.

Програмата на фестивала е целодневна и започна в 10 часа със спектакъл за най-малките, представен от Държавен куклен театър – Сливен. Почитателите на най-българския телевизионен формат Фермата, който стартира на 7 септември по БТВ, видяха от близо, специално изградената за турнето „Арена на дуелите“. На нея те могат да премерят сили по между си и да изживеят емоцията от риалити предаването.

По време на One Love Tour, гостите на фестивала имат въжможност да посетят и „Алея на занаятите“. На нея те си припомнят живата ни история, позабравените бит и традиции.

Сподели:

Още новини от деня