Ruse GO канят на игри и спорт за цялото семейство на 28 август в Парка на младежта

Ruse GO канят на игри и спорт за цялото семейство на 28 август в Парка на младежта

Ruse GO канят на игри и спорт за цялото семейство на 28 август, събота, от 10:00 ч. до 12:30 ч. в Парка на младежта край Meчката.

Очакват ви над 100 вида занимания на открито. От игра с топка, федербал, фризби през въртене на обръчи, балансиране по греди, пускане на хвърчила, жонглиране до каране на скейтборд, колело, кънки и други!

В 11:00 ч ще има Еко-игри: децата ще се запознаят с разделното изхвърляне на отпадъци и всеки участник ще получи награда – шише за многократна употреба, чантичка за пазаруване или кутия за сандвич. С подкрепата на Български Фонд за Жените

Свободна игра през цялото време. Вземете си пикник одеяло, храна и напитки, за да можете да се насладите на хубавия ден в парка.

Идеята е, децата на Русе и техните родители да се събират лятото в парка, да играят и спортуват заедно. Елате цялото семейство, вземете приятели, защото ще падне голяма игра!

Участието е безплатно за всички!

Събитието ще се проведе при хубаво време.

Напомняме ви, че родителите отговарят за действията на децата си, така както е на всяка детска площадка, като организаторите от Ruse GO! ще се погрижат да обезопасят максимално спортните дейности, споделя днес Иван Белчев – основател на Ruse GO

Сподели: