SIN Cars представят най-новия си проект L City на международната специализирана изложба ЕЛТЕХ

SIN Cars представят най-новия си проект L City на международната специализирана изложба ЕЛТЕХ

SIN Cars представят най-новия си проект L City на международната специализирана изложба ЕЛТЕХ.

ЕЛТЕХ е част от Международен Панаир Пловдив – International Fair Plovdiv, наследник на Първото българско изложение от 1892 година. Той изгражда своята традиция повече от един век, като организира многобраншови и специализирани делови прояви, включително представянето на България на няколко световни изложения.

Панаирът се провежда на обичайното място от 24.09 до 29.09 с работно време от 09:00 до 18:00 часа.
Заповядайте на щанда на SIN Cars (1G) в зала 10!

L City е мултифункционална платформа, над която могат да се надграждат различни варианти, съобразно нуждите на използване. Конструкцията ще позволява във всеки един момент да бъде надграждана спрямо нуждите на различните клиенти. Използването на стандартно управление с волан, педали и седалка ще бъде предвидено да бъде заменено лесно с електрохидравлична система за управление и спиране. Пълната автоматизация на контролните елементи ще позволява лесното надграждане на самоуправляващо се превозно средство. Първи етап ще бъде произвеждането на автомобилите основно като транспортни с максимум 2 места в категория L6-E и L7-Е, които позволяват лесна хомологация и регистрация за движение в Европа. Скоростите за предвижване ще бъдат, съответно, лесно регулируеми, като не се предвиждат скорости по-големи от 70 км./ч.

L City 🌱
♻️ Environment friendly & Recyclable
💵 Ниски производствени разходи и високо качество
🚙 Автомобилът ще може да се използва като self drive или още наречено – drive by wire

🏡 Соларните клетки, които ще се намират на тавана на автомобила, ще дават възможност за използване на капацитета на батериите, ако автомобила не е ползваем през деня, към цялостната енергийна система на дома или офиса. L City ще бъде една неразделна част от така наречените “умни“, енергийно независими къщи на бъдещето.

Сподели: