Three for Sliver е трио от САЩ, което ще гостува в Русе

Three for Sliver е трио от САЩ, което ще бъде на турне в България от 1 до 9 октомври.

Three for Silver изпълнява коренна американска музика по свой собствен неподражаем начин. Изпълненията на групата впечатляват с дълбокия бас и ниското гърлено пеене на Лукас Уорфърд, както и с чистите тонове и пленителни мелодии на певицата и акордеонист Уилоу Сертейн. Триото съчетава силните баси на контрабаса с меката мелодичност на сопраното. Звукът им е едновременно уникален и странно познат. Това е музика, която трудно може да се определи по жанр, но предава усещането за градче, в което току-що сте пристигнали за пръв път, но вече ви се струва като че ли сте у дома си.

Нe пропускайте шанса да видите и чуете Three for Silver на живо! Групата от Портланд, щата Орегон, има много почитатели из цяла Европа и е свирила дори в Далечния изток на Русия. А сега тези невероятни и много самобитни музиканти ще са в България за първи път!

Концертите са със свободен вход и се организират с подкрепата на Посолството на САЩ в България. Концертът на 3 октомври от 18:00 часа ще се състои в Макс клуб Русе.

Сподели:

Още новини от деня