Varna swing orchestra project и русенска филхармония представят съвместен проект на 14-и

На 14 октомври от 19 часа в зала опера, за пръв път русенци ще се насладят на музика от 30-те години на миналия век представена от музикантите от Varna swing orchestra project и русенска филхармония с диригент Ганчо Ганчев. На сцената ще бъдат представителите на „Линди хоп“ – Русе.

V.S.O.P. е проект, който представя най-популярната музика от 30 – те години (суинг, би боп, джаз). Любовта на всички членове на групата към тази епоха ги събира преди три години и ги мотивира да пресъздадат, както интерпретация на музиката от онзи паметен период, така и атмосферата и изтънчеността, с която той е характерен.

В своето ядро V.S.O.P. се състои от осем музиканта – два вокала, пиано, контрабас, барабани, тромпет, тромбон, саксофон. Аранжиментите са дело на пианиста и диригента Страцимир Павлов. В Русе от Varna Suing Orchestra Project ще чуем музикантите, Антоанела Петрова – вокал, Нейчо Петров – Реджи – вокал, Страцимир Павлов – пиано, Валери Ценков – барабани, Борис Таслев – бас.

В продукта са представени изпълнители като Рей Чарлз, Адрю систерс, Луи Прима и много други с вечни песни като I got a woman , What I’d say, Sinig, Sing, Angelina, Americano и много др. Проекта пренася публиката в миналото, където елегантността е задължителна и живия звук е онова, което разтуптява сърцето.
За пълното пренасяне в атмосферата от онези години, със своите танци ще допринесат и танцьорите от „Линди Хоп Русе“, школа за суинг танци и суинг култура.

В програмата са включени популярните произведения :
„Nu Vuo Fa L’americano“
Angelina and Zooma, Zooma
Champs Elysees
Cruisin
Get Your Way
SHOW BOAT
Is You Is, or Is You Ain’t
L.O.V.E.
La Vie en Rose
One Night of Love at The Opera
That Man
The Last Time
Twenty-Something
What A Difference a Day Made

Подобни публикации
Сподели:
ЧЕТЕТЕ ВСИЧКИ НОВИНИ В РАЗДЕЛ "НОВИНИ"